Bandet som blander deilig og frisk elektropop med norsk vokal, er klare for å nå ut til et enda større publikum. Fra å spille hagekonserter i fjor sommer, har bandet det siste året spilt på steder som Landmark, Østre og Hulen i Bergen, og på Verkstedet og Tilt i Oslo. Nå forsøker de seg på å gi ut denne sommerens soundtrack, og lykkes ganske bra med det. Svømmebasseng serverer lune, behagelige og lett fordøyelige låter, med et fint og svevende lydbilde. Man kan høre at de har latt seg inspirere av band som Phoenix og Whitest Boy Alive, men de har også maktet å sette sin egen lyd på låtene.

Fløte åpner helt suverent med Innertier, en låt som virkelig lever opp til navnet sitt. En frisk og fin affære som gir meg en god og behagelig sommerfølelse. Dette er i mine øyne platens desidert beste låt, men det er flere låter som må trekkes frem. Åpningslåtens to etterfølgere, Kristine og Min Musikk er også fantastisk bra låter. Nevner da spesielt sistnevnte, som jeg mener er albumets nest beste spor.

Etter disse tre første låtene, synes jeg kanskje at platen faller litt i kvalitet, men det er hele tiden en utgivelse som er lett å like. Innledningsvis tenker jeg at dette kan bli en av årets plater, men den når kanskje ikke helt opp dit. Men det er heller ikke fryktelig langt unna, og det er ingen som helst tvil om at dette er et album som passer helt perfekt på sommerkvelder med kald pils, varm grill og gode venner.

Svømmebasseng har kommet veldig langt, med tanke på at prosjektet ikke startet opp før i 2013. Med et så definert uttrykk og en imponerende debut, skal det bli spennende å følge med videre.