The Who gir seg ikke. Eller The Two, som noen kaller de gjenlevende medlemmene Roger Daltrey (vokal) og Pete Townshend (gitar, vokal). De siste årene har de turnert med bandets 2. rockeopera, klassikeren Quadrophenia fra 1973.

Savnet etter trommis Keith Moon, som døde i 1978, ble mindre etter at The Who fikk med seg Zak Starkey på trommer. Han har den samme eksplosive stilen som Moon. Det har dessverre ikke denne konsertens trommis, Scott Devours. Pino Palladino spiller bass bra her, men bass-soloen på 5.15 er et opptak med originalbassist John Entwistle. Og det er Keith Moons vokal vi hører på Bell Boy. Så alt er ikke live på dette opptaket fra Wembley Arena, London, 8. juli 2013.

Dette står det ikke noe om i det tynne coverheftet, som har noen fine bilder, men ingenting om handlingen i rockeoperaen Quadrophenia. Forhåpentlig har de andre versjonene dette. Det fins nemlig en Blu-ray, en dvd og en boks som inneholder alt sammen.

Townshend spiller og synger fortsatt bra, mens jeg syns Daltreys stemme har tapt seg. Den har ikke den samme kraften lenger, som da The Who i 1997 turnerte med Quadrophenia og blant annet besøkte Oslo Spektrum.

Det hele låter bra, og fansen vil bli fornøyd. Særlig med ekstranumrene på disk 2, som inkluderer fem klassikere og en sang fra 2006-albumet Endless Wire.