Dobbelt-lp-en Live! fra 1977 er en av tungrockens store liveplater og viste et glimrende Status Quo på toppen av karrieren, utvidet på enkelte låter med keyboardist Andy Bown. En remastret utgave ligger i denne boksen sammen med to andre cd-er: Tokyo Quo og Australia '74.

Tokyo Quo ble tatt opp på samme 1976-turné som Live!, men bare utgitt i Japan og er vanskelig å finne. Denne lp-en får sin cd-debut her. Australia '74 blir utgitt offisielt for første gang, da dette opptaket fra Sydney ellers bare har vært ute på bootleg. Her er ikke lyden like god som på de andre cd-ene, men så absolutt god nok (med unntak av åpningslåta Junior's Wailing.)

Det som slår meg når jeg hører på disse konsertene fra 1974 og 1976 er at bassist Alan Lancaster og gitarist Rick Parfitt til sammen sang like mye som gitarist Francis Rossi, som jo for mange er selve "Status Quo-stemmen". Til sammen inneholder boksen 35 låter og byr ellers på en faksimile av 76-turnéprogrammet (som er spekket med reklame) og en booklet med strålende liner notes.

I bookleten, som har stive permer, kan vi lese mye om Glasgow-konsertene som endte opp på Live!. Parfitt uttaler seg sammen med Bob Young, som var Quos roadie, men som også spilte munnspill live og som skrev en rekke sanger sammen med Rossi. De 40 sidene har dessuten sjeldne bilder, presseutklipp, sangtekster i notatform og annonser. I tillegg følger det med kopier av en billett til Glasgow-konserten 27. oktober 1976. Kort sagt er boksen Status + Quo + Live! årets julegave til fansen!