Tidligere er det bare utgitt ett livealbum med dem: ABBA Live i 1986. Det besto hovedsakelig av opptak fra denne konserten som nå utgis i sin helhet. ABBA turnerte ikke mye fordi alle hadde små barn. Men i november 1979 hadde de seks konserter på Wembley Arena. En av dem ble filmet og tatt opp av svensk tv.

Live at Wembley Arena i London er en dobbelt-cd med 25 låter, hvorav 1979-albumet Voulez-vous selvsagt er best representert. Ellers får vi ei svensk folkevise som instrumental-intro, Gammal fäbodpsalm, Benny Anderssons klassiske rockeinstrumental Intermezzo No. 1 og egentlig alle gruppas internasjonale hits unntatt (merkelig nok) Mamma Mia.

Men den store nyheten er Agnetha Fältskogs solosang I'm Still Alive, som bare ble spilt på 1979-turneen og aldri før er blitt utgitt. Det er en fin ballade der hun spiller piano selv.

Coverheftet har mange bilder fra denne konserten som fant sted 10. november 1979, og helt greie liner notes. Albumet fins i en Deluxe Digibook Edition med stive permer, og en billigere versjon.