Drew Holcomb fra Memphis, Tennessee, har med Good Light gitt ut sitt 7. album siden debuten i 2005. Han har en glimrende stemme, skriver personlige tekster og ligner mye på Ryan Adams. Musikken har et varmt lydbilde med mye orgel. Backingbandet The Neighbors teller også hans kone Ellie, som bidrar med harmonivokal her og selv er en prisbelønt gospelsanger.

Good Light har i overkant mange sanger der Holcomb erklærer sin kjærlighet til kona. What Would I Do Without You er dessverre en kjedelig melodi som er altfor sentimental. Bedre er han på den enkle og sjarmerende visa I Love You, I Do. Og hans beste tekst er den selvbiografiske Tennessee, som har steelgitar, banjo og piano i store doser.

Aller best er Drew Holcomb på to countryrockere med mye munnspill, Good Light og Nothing But Trouble, samt den fengende poprocklåta Nothing Like A Woman, (med pianosolo og gospelkoring i outroen) og Rooftops, som har en herlig gitarsolo.

Rootsy har sørget for at skandinaviske kjøpere av albumet får en bonusdisk, Through The Night - Live at the Studio. Her synger Drew og Ellie Holcomb ti coverlåter med bravur, enten alene eller som duetter. Noen ganger velger de å gjøre alternative, langsomme versjoner med munnspillsoloer, så som Dylans Don't Think Twice It's Alright og U2s Who's Gonna Ride Your Wild Horses.

Andre ganger holder de seg tett opp til originalen, som på de løsslupne I Won't Back Down (Tom Petty) og ikke minst Hank Williams' I Saw The Light, som er en gospelfest med banjo, tamburin og kassegitarsolo. Jeg liker også versjonen av soulklassikeren Ain't Nothing Like The Real Thing (med mye piano og banjo). Men aller best er Ellies sensuelle framføring av David Grays Please Forgive Me.

Alt i alt er Good Light et godt og variert album som bør appellere til fans av Jason Isbell, Avett Brothers, Tom Petty og Ryan Adams.