Acid Baby Jesus fra Hellas gjorde seg raskt bemerket med sin selvtitulerende debut i 2012, og ble fort en hit i diverse klubblokaler rundt om i Europa og et navn på plakaten til Austin Psych Fest. Siden da har bandet fra Aten fortsatt å turnere, samt skrive låter og spille dem inn. Slike ting som band normalt gjør.

Underveis i prosessen har det imidlertid ikke vært noen store ambisjoner hos musikerne om at det skulle bli et album ut av produktiviteten. Noen sporadiske utgivelser av enkeltlåter har det vært underveis, men nå har bandet samlet en knippe låter fra de to siste årene på utgivelsen, Selected Recordings.

Først og fremst viser utgivelsen at Acid Baby Jesus er et interessant band. De leverer låter på et høyt nivå og her er absolutt spenstige saker som vekker oppmerksomhet hos en tålmodig lytter.

Grekerne lager spennende musikk med kreative og overraskende strukturer. Det er en dynamikk i bandets selektive utvalg, men samtidig er ikke låtene like tilgjengelig på Selected Recordings som på debuten. Her er i større grad sanger og en helhet som krever litt og som ikke er helt enkel å få has på.

Tar man seg likevel tid og gir Acid Baby Jesus en sjanse, er sjansen stor for at mye av bandets materiale vil synke inn. Da vil man oppdage enkelte solide spor, som for eksempel Night Of Pan, Who´s Fire og I´m Becoming A Man. I slike låter er bandets uttrykk mer i tråd med hva de presterte på den sterke debuten.




NB! Låta Vegetable er ikke på albumet, men hentet fra en EP-utgivelse tidligere i høst.

Følg bandet på Facebook.