Alexander von Mehren fra Bergen albumdebuterte i fjor med Aéropop, som fikk god kritikk i både Norge og utlandet. Hans elegante popmusikk er ofte instrumental, men har også tekster på engelsk eller fransk. På Aéropop Revisited blir seks av albumets låter remikset på en interessant og utfordrende måte. I noen tilfeller er det tilføyd ekstra tekst, og de fleste låtene har ekstra instrumentering.

Sean O'Hagan, lederen for The High Llamas, har besøkt Bergen mange ganger for å spille på og arrangere plater med artister i HP Gundersens artiststall (f.eks. Sondre Lerche). Han har remikset den vanskeligst tilgjengelige sangen på originalalbumet, Aérosuite, som der besto av 7 "satser" og varte i hele 13 minutter. Her er den kondensert ned til fire og et halvt minutt, med det resultat at den er blitt fengende og umiddelbar, tross brå taktskifter. Vi hører elementer fra både High Llamas og Brian Wilsons Pet Sounds.

Insouciance er remikset av Andy Ramsay og Joe Watson fra et annet av von Mehrens forbilder, Stereolab. De to har tilført låta ekstra keyboards og perkusjon, og den går tidvis i tilnærmet marsjtakt. Natural Selection er blitt remikset av brødrene Matias og Pablo Tellez fra bergensbandet Young Dreams. De har gitt den undertittelen Rhapsody on a theme of von Mehren og tatt seg store friheter underveis.

Avslutningen med Chalet d'Alpaga er et nesten like stort høydepunkt som åpningslåta på dette remiksalbumet. Crookrams remiks inneholder mange elementer som fører melodien mange spennende steder. Veldig melodiøst og ganske dansevennlig!

Aéropop Revisited er et vellykket remiksalbum som er innspilt i fem byer i Europa og USA. Det har et flott cover som spinner på Aéropop-coveret, og er også å få kjøpt på vinyl