Bryan Adams var allerede stor i USA da han i 1984 ga ut Reckless. Det albumet gjorde ham året etter til megastjerne i Europa også, takket være dets 6 hitsingler: Heaven, Run To You, One Night Love Affair, Somebody, Summer of '69 og duetten med Tina Turner,It's Only Love. Albumet solgte faktisk hele 12 millioner totalt!

Disk 2 inneholder et liveopptak fra BBC radio, 20. april 1985. Her er det hørbart på publikum at Adams var blitt stor i UK, særlig på høydepunkter fra Reckless som Kids Wanna Rock og Long Gone. Disk 1 avsluttes med 7 bonuskutt som det dessverre ikke står noe om i coverheftet, som ellers har gode liner notes, sjeldne bilder, tekstene og kommentarer ved Adams og flere andre.

Men vi kan lese at disse sju sangene er komponert av Bryan Adams og Jim Vallance, som jo ellers skrev Reckless sammen. Trolig er de outtakes fra innspillingen. Og for en imponerende kvalitet de har! De fleste er dessuten så fengende at de kunne vært utgitt som Bryan Adams-singler og blitt hits. Den ene heter faktisk Reckless og var nok ment som tittelsang. Ellers kjenner vi igjen Let Me Down Easy, som Roger Daltrey har spilt inn, og Teacher, Teacher, som ble en hit i 1984 for .38 Special.