Tenåringssøstrene Lily og Madeleine Jurkiewicz fra Indianapolis gir med Fumes ut sitt 2. album på nøyaktig ett år. Mens debuten Lily and Madeleine (2013) var pen og pyntelig, er oppfølgeren litt råere i uttrykket. Lily og Madeleine synger fortsatt vakkert i harmoni, akkurat som First Aid Kit, som det er lett å sammenligne dem med. Men de amerikanske søstrene er mer forankret i indie enn svenskene, og de har fellestrekk med Fleet Foxes, Arcade Fire, Smoke Fairies og The Chapin Sisters.

Fumes åpner riktignok rolig og akustisk med tittelsangen, men så braker det løs med Rabbit som har strykerintro og et gitarsound man forbinder med indiepop. Ride Away har en besnærende, lekker melodi og et herlig refreng. Can't Admit It er en vakker, svevende ballade.

Høydepunktene på albumet er den fengende Cabin Fever, som har hitpotensial og en galopperende melodi, samt den vakre The Wolf Is Free, som har fantastisk tostemt harmonivokal, god tekst, et spennende arrangement og et ulvehylende midtparti. Og jeg digge Peppermint Candy, som har herlig gitarøs. Rsten av plata er litt pregløs, anonym og kjedelig. Men alt i alt har Lily & Madeleine med Fumes lagd et album som er bedre enn debuten.