Comet Kid er et sånt band det er umulig å ikke like. De er så joviale i media, de byr på seg sjæl, og med konsertplanen de har for våren kan man også definere dem som publikumsfriere og arbeidsjern. What's not to like? Musikknyheter har skrevet mye om Comet Kid tidligere, det har ikke skjedd noe med lineupen til Oslobandet siden sist. Men, soundet på Forces of Nature er om mulig dypere og enda mer vibrant enn på forrige skiva Roots.

Åpningssporet Sweet Love er akkurat så funky som det bør være, samtidig som det er på grensa til pretensiøst. Vokalist Andreas Kjøll kan ved første lytting virke en smule monoton, men etterhvert utover i plata kommer virkelig den mørke stemmen til sin rett.

Iamaman er det umiddelbare yndlingssporet, og er også sangen som ypper til allsang på konsert med det enkle refrenget. Nerdepoeng til bandet for å ha skrevet en hel låt om Batman, og avslutningssporet som også er tittelsporet på skiva Forces of Nature er rett og slett perfekt. Her viser gitarist Alexander Hoddevik så store muskler at det tilsvarer en Arnold fra åttitallet.

Comet Kid har gått fra å være et litt sært, men søtt indieband, til å bli virkelig store. De er nå stjerner på den norske musikkhimmelen. Det er lenge siden Norge har hatt et så musikalsk sterkt, engelsktalende band. Comet Kid er noe å være stolte av.

Comet Kid på Facebook