Siden slutten av April har den nye skiva til Red City Radio - med den kreative tittelen Red City Radio, blitt forsøkt ihjelspilt av undertegnede - uten hell. Punkkvarteten fra Oklahoma har levert et av årets desiderte høydepunter.

Vokalist Garret Dale høres ut som har en halv flaske Whisky sittende fast i halsen når han styrer Red City Radio skyta gjennom 10 herlige, seige og fengende punk-rock låter.

Siden forrige skive Titles har tempoet blitt skrudd noe ned tidvis, uten at det gjør noe. Det fremhever egentlig den litt seige punk-rock sounden som nå kan sies å ha blitt et varemerke for bandet.

Det er melodiene som er bandets kanskje største styrke. Måten vokal og tekstlinjer flyter gjennom låtene, både i samspill og i sparring med gitarene, får fram noen virkelig gode melodier. Samtidig får Red City Radio til å bruke gitarsoloer på en svært effektiv måte, uten at de er i veien - noe mange punk-rock band sliter med å få til.

Red City Radio er et av flere "nye" hardtarbeidende punk-rock band fra USA. De som er glad i band som Hot Water Music, Menzingers og Nothington vil like Red City Radio.

Når vi nå går inn i en periode med sol, late dager, grilling og strandliv er Red City Radio et perfekt soundtrack å ha med seg!



Anbefalte låter: Rest Easy, Two out of Three Ain't Rad, Let Me In