Diane Coffee er artistnavnet til Shaun Fleming (28), som spiller trommer for Foxygen. Han solodebuterte i 2013 og følger opp med et album som er breddfullt av fengende, melodramatiske låter med røtter i det tidlige 70-tallets Marc Bolan (T.Rex) og David Bowie. Tekstene handler om den store kjærligheten.

Everybody's A Good Dog begynner med den sødmefylte, deilige balladen Spring Breathers. I løpet av dens fem minutter får vi taktskifter, mektige strykere og vakre vokalharmonier. Så følger den fengende soulrockeren Mayflower, der vi hører innflytelse fra Beck, Bowie og Bolan. Det samme gjelder Down With The Current, med gospel-aktig koring, orgel og elpianosolo. Aldeles uimotståelig er også den sprudlende Tams Up (med herlig svar-vokal fra koristene) og singlen Everyday, der den lyse vokalen minner om Scritti Politti.

Duet synger Diane Coffee med Felicia Douglass fra Ava Luna. Hennes r&b-stemme og hans popstemme står perfekt til hverandre i denne pompøse låta som midtveis har et spennende instrumentalparti. Not That Easy er 50-tallsaktig, smektende pop med strykere. Eneste nedtur på plata er den masete I Dig You.

Alt i alt er Everybody's A Good Dog et album jeg trygt kan anbefale folk med sans for elegant popmusikk, Foxygen, Supergrass (pga vokalen) og nevnte Bowie, T.Rex, Beck.