Status Quo fant sin boogierockstil på Piledriver (1972). Oppfølgeren Hello! (1973) gikk til topps i UK og ga dem en stor hit med Caroline, som i årevis var fast åpningslåt på konsertene. Det varierte albumet byr også på klassikeren Roll Over Lay Down, som ble en hit som liveversjon i 1975, og gode poplåter som Claudie og A Reason For Living.

Plata avsluttes med den ti minutter lange Forty-Five Hundred Times, som ble en livefavoritt. På bonusdisken får vi ei b-side, to liveopptak fra 1973 og hele fire versjoner av Caroline. Mono- og stereo-singleversjoner er greit nok, men rosinen i pølsa er to demoopptak fra 1971, der vi får sangen i både en rask og en sakte versjon. Dette har aldri vært utgitt før!

Coveret til Hello! har mye av bilder, memorabilia og singlecovere, og heftet har glimrende liner notes der alle medlemmene fra storhetstida (de såkalte Frantic Four) bidrar: Francis Rossi (vokal, gitar), Rick Parfitt (gitar, vokal), Alan Lancaster (bass, vokal) og John Coghlan (trommer). Alle skrev sanger til dette albumet som er blant Status Quos beste og som de produserte selv.