1976 var året Sex Pistols ble kjent i England. De holdt mange konserter og debuterte på tampen av året med singlen Anarchy in the UK. De fire live-cd-ene i boksen Live '76 viser at bandet stadig ble bedre til å spille. Deres første produsent Dave Goodman tok opp disse konsertene, hvorav de tre førstnevnte har vært ute på bootleg før. Men nå er lyden forbedret, og det er bare den første, Manchester Free Trade Hall June 4th 1976, som fortsatt høres ut som en bootleg. Denne konserten er berømt fordi den inspirerte mange til å danne pønkeband. Blant dem var Howard Devoto og Pete Shelley (Buzzcocks), Morrissey, Mark E. Smith (The Fall) og Bernard Sumner og Peter Hook (Joy Division).

Repertoaret er ganske likt på de fire konsertene. Tredjesinglen Pretty Vacant er med på alle fire, mens Anarchy in the UK kommer med f.o.m. Islington Screen On The Green August 29th 1976. Dette er fra en pønkefestival, og vi hører ganske lite til publikum.

Vokalen blir tidvis overdøvet av bandet på HM Prison, Chelmsford September 17th 1976, hvor publikum besto av fanger. Men Johnny Rotten gjør sitt for å provosere dem med sine sarkasmer og morsomheter mellom sangene. Han prater ekstra mye når to gitarstrenger ryker før de skal spille No Fun. Denne Stooges-klassikeren er blant de totalt fem coverlåtene som spilles på disse konsertene. De andre er No Lip (originalen hadde Dave Berry i 1964 under tittelen Don't Gimme No Lip Child), Stepping Stone (The Monkees), Substitute (The Who) og What'cha Gonna Do About It (Small Faces). Alle versjonene er ganske rølpete!

Den fjerde og siste konserten er 76 Club Burton on Trent September 24th 1976, som har den beste lydmiksen og det beste publikumet. Alle cd-ene ligger i unike, fargerike covere. I boksen er det et coverhefte med mange bilder. Men jeg savner liner notes. Det følger også med faksimiler av flygeblader og avisutklipp. Alt i alt er Live '76 den perfekte gave til fans av pønk og Sex Pistols!