Petula Clark fikk sin første slager i 1954 (!) og er vel mest kjent for kjempehiten Downtown i 1964-65, samt som skuespiller. Men hun er fortsatt meget aktiv, og From Now On er hennes andre nye album på tre år. Vi får både moderne låter med et elektronisk lydbilde (singlen Sacrifice My Heart og Sincerely), kjente coverlåter (Fever og The Beatles' Blackbird) og nyskrevne sanger av god kvalitet.

Man skulle ikke tro det var en 83-åring som synger på plata. Bare hør på hennes egenkomponerte låt, den countryinspirerte Endgame, og den flotte tolkningen av Steve Winwoods While You See A Chance. Petula Clark er engelsk, men har bodd i Frankrike i over femti år. Hun synger perfekt fransk på den vakre balladen Pour être aimée de toi, som komponist Charles Aznavour ba henne tilpasse sin egen stil. Happiness går på både engelsk og fransk. Min største favoritt er uptempolåta Never Let Go.

Den eneste svakheten med From Now On er at albumet har i overkant mange ballader. Men de er heldigvis ikke søtladne. Alt i alt byr Petula Clark på god voksenpop med meningsfylte tekster. Fans av Cliff Richard og Dusty Springfield vil spesielt like det.