Claudia Scott har turnert mye for fulle hus i år med Hennning Kvitnes. Vanligvis går det lang tid mellom albumene hennes, men Let The Ribbons Fly kommer bare to år etter Follow The Lines, som ble tildelt Spellemannprisen i countryklassen.

All For You er en behagelig start med ringlende gitarer, men melodien er anonym. Changes er en av mange fengende poprocksanger på plata med sjelfull vokal, personlig tekst og Lasse Hafreager på hammonorgel. Tittelsangen er pur og pen pop-vellyd. Enda bedre er If The Stars Were To Fall, med Claudia på munnspill og (som vanlig) klangfull elgitar. Satan's Paradise har mørke, dystre stemninger.

Jeg digger også den vemodige A Picture Of My Dad, som har fått steelgitar og en elegant melodi. Hennes avdøde far, countrysangeren Clive Scott, hedres på bonuskuttet Lovesick Blues. Dette er et liveopptak fra NRK radio i 1968 som jeg tror introduseres av Vidar Lønn-Arnesen. Dette er en fin versjon av en av countrylegenden Hank Williams' mest kjente sanger. A New Beginning er platas beste countryrocklåt, tett fulgt av den tøffe Every Once In A While, som både har slidegitar og steelgitar. A New Beginning er en strålende avslutning på plata.

Let The Ribbons Fly er et godt album som spesielt vil appellere til folk med sans for Lucinda Williams, roots, americana og countryrock.