Let's Go Down And Blow Our Minds er den talende tittelen på denne lille boksen med 3 cd-er og totalt 80 låter. Undertittelen sier også mye: The British Psychedelic Sounds of 1967. Dette året er et av de mest spennende i musikkhistorien, og det fins allerede mange samleplater med de største hitene. Med ett unntak (Paul & Barry Ryans Keep It Out Of Sight) er det ingen slagere her.

Kvaliteten er skyhøy, selv om man har valgt å unngå de mest kjente singlene og heller valgt b-sidene. Det er mange kjente artister her: The Sorrows, The Crazy World of Arthur Brown, Clifford T. Ward, Spencer Davis Group, Pretty Things, John's Children (med Marc Bolan), Dave Davies (fra Kinks), The Move, Procol Harum, Searchers, Honeybus, Flower Pot Men, Moody Blues, Marmalade...

Ofte har man valgt alternative tagninger av låter, som først i seinere år er blitt utgitt. De største godbitene er to sanger som David Bowie skrev, men ikke ga ut selv: The Slender Plenty med Silver Tree Top School for Boys) og The Riot Squad med Toy Soldier, hvor han medvirker. Det særeste her er den psykedeliske b-sida til en fotballsingle som Queens Park Rangers ga ut i forkant av ligacupfinalen 1967!

Det fargerike coverheftet er spekket med bilder, plakater, annonser, plater og omfattende liner notes til hver eneste av de 80 låtene. Her har Cherry Reds Grapefruit-label virkelig gjort en kjempejobb. Let's Go Down And Blow Our Minds er en av de definitive cd-samlingene for pop, rock og psykedelia fra 1967. Originalutgavene av disse låtene er rådyre, så her kan man skaffe seg låtene for en billig penge.