The Who var en suksess fra første stund. I 1965 ble det Topp 10 i UK på begge de to første singlene, I Can't Explain og Anyway Anyhow Anywhere, og det ble 2. plass på klassikeren My Generation. Sistnevnte ga navn til debutalbumet fra 1965, som kom i en Deluxe Edition i 2002. Med unntak av tre spor er alle bonuskuttene med i boksen My Generation - Super Deluxe Edition, som består av hele fem cd-er med totalt 79 låter, hvorav hele 38 ikke har vært utgitt tidligere.

Disk 1 og 2 består hhv av albumets monomiks og stereomiks (for første gang på cd). Den 3. cd-en har monomikser av samtidige singler (a- og b-sider), bonuskutt fra 2002 og 10 tidligere uutgitte alternative tagninger. Cd 4 har stereomikser av de fleste av låtene fra cd 3, men hele 17 av disse er ikke utgitt før. Det spesielle med stereoversjonen av My Generation er at masterteipen manglet overdubbinger av Townshends gitar og Daltreys koring. Dette spilte de to inn i 2014. Man kan egentlig ikke høre forskjell.

Disk 5 er høydepunktet, for her får vi demoene gitarist Pete Townshend spilte inn hjemme i 1965. De er avanserte, med flere lydpålegg (perkusjon, koring, mer gitar, bass). Og tre av dem har aldri vært utgitt med The Who! Sunrise er interessant fordi den først dukker opp på The Who Sell Out i 1967. Resten kom med på My Generation. Townshend har lovt at resten av 1965-demoene skal utgis på kommende utgaver av hans demoalbumserie "Scoop", som startet allerede i 1983.

Selve albumet er ingen klassiker. Men det inneholder noen glimrende låter i tillegg til tittellåta: La-la-la-lies, The Kids Are Alright, A Legal Matter og proto-punk-instrumentalen The Ox, der John Entwistle spiller det som sannsynligvis er rockens første bass-solo. Av coverlåtene gjør The Who en bra Please Please Please (James Brown) og Bo Diddleys I'm A Man, hvor Roger Daltrey synger herlig rått.

I boksen ligger det også kopier av to store konsertplakater, tre kort og et flygeblad, samt ei innbundet bok på 80 sider. Denne er spekket med sjeldne bilder, memorabilia, annonser, presseutklipp og faksimiler av plater. Tekstinnholdet er også topp, med et langt essay (mye fokus på Mods-epoken9, kommentarer til hver låt og til slutt Townshends morsomme beskrivelser av sine demoer og hvordan sangene ble til. Jeg vil også berømme Universal for at de har gjengitt Brunswicks diverse labeldesign på cd-ene (Denne Decca-labelen ga ut The Whos første plater). My Generation - Super Deluxe Edition er årets julegave til The Who-fansen!