Rumer har en meget flott stemme og slo stort an med debutalbumet Seasons Of My Soul i 2010. Den vakre popmusikken hennes ble straks sammenlignet med The Carpenters og Burt Bacharach. Sistnevnte skrev Carpenters-hiten (They Long To Be) Close To You, som selvsagt er med på Rumers coverplate This Girl's In Love. Undertittelen er "A Bacharach & David Songbook", for Hal David skrev jo tekstene til disse 12 låtene. Rumers 2. album var også ei coverplate, men Boy's Don't Cry (2012) inneholder faktisk ingen Bacharach-låter.

Albumet er innspilt i Los Angeles, hvor Rumer nå bor sammen med sin ektemann Rob Shirakbari, som selv har produsert og arrangert her, og som dirigerer strykerne og spiller piano. Akkurat som Bacharach gjorde på 60-tallet for sin favorittvokalist Dionne Warwick. Rumers versjoner er flotte og ligger tett opp til originalene. Men The Look of Love er krydret med trekkspill, Balance of Nature har munnspill, og Burt Bacharach (88) bidrar med sin skrøpelige stemme i introen til This Girl's In Love With You (som har en fin munnspillsolo).

Bare tre av sangene her er mindre kjente. Av disse vil jeg trekke fram The Last One To Be Loved, som har Steely Dan-legenden Dean Parks på akustisk gitar og Josh Lopez på elgitar (en flott solo). Den eneste feilen med This Girl's In Love er at albumet er forutsigbart. Produsenten kunne godt ha tatt noen sjanser i arrangementene, og ikke pøst på med strykere og blåsere i nesten alle låtene. Rumer byr altså ikke på overraskelser denne gang, men har gitt oss ei vakker popplate som det er deilig å lytte til.