Oslobandet El Cuero har holdt på siden 2005 og inkludert dette utgitt seks studioalbum. Av de forrige har bare From Mountains To Sand (2011) solgt bra. På For All Remaining Days har de lagd noen av sine mest kommersielle låter på lenge.

Tre av dem er nesten som å høre Hellbillies på engelsk. Fengende poprock med tøft gitarspill, og som det er lett å like: singlen All Downhill From Here, Tryin' To Break Through To Your Heart og Big Dreams, Little Dreamer. Disse sangene har radiohitpotensial og fine refreng, men de får ikke El Cuero til å skille seg særlig ut i mengden av kompetente, norske, country-influerte poprockband.

Da har jeg mer sans for den vemodige, Jayhawks-aktige balladen The Whole Love, som har nydelig, tostemt vokal, og den mektige, Gram Parsons-inspirerte balladen som avslutter plata: Never Again. Dessuten digger jeg countryrockeren Real Men Inhale, som har et tett lydbilde, en herlig melodi og en akustisk gitarsolo. Samt den rifftunge, seige og stemningsfulle In Every Little Way.

Men For All Remaining Days har også noen anonyme låter, så som balladen Funeral Song og bidraget til det nye medlemmet Vegard Strand Holthe, som også synger sin Should've Been Gone. Ellers er det vel Brynjar Takle Ohr som har hovedvokalen her.

El Cuero har alt i alt lagd enda et godt poprockalbum, og som kan oppnå høye salgstall hvis noen av de tre åpningslåtene blir mye spilt på radio. Tekstene er jo gode, og melodiene og vokalen ligger tett opp mot de populære Hellbillies.