Tre år etter forrige album, er det britiske indie-bandet alt-J ute med sitt tredje album, RELAXER. alt-J har sin egen stil og skiller seg ut, det samme gjør det nye albumet. RELAXER er, som tittelen sier, roligere enn det forrige albumet.

Første låt på RELAXER er 3WW. Det første halvannet minuttet er instrumental, og er rett og slett vakkert. In Cold Blood er andre låt, og er fengende med gode rytmer. Stemmen til Joe Newman kler låta meget godt.Videre fortsetter de med en coverversjon av kjente House of the Rising Sun. De har gjort endringer på teksten, slik at den fokuserer på forfatterens alkoholiserte far. Den rispete stemmen til Joe Newman passer godt til deres versjon av låta. alt-J har klart å lage en versjon som er så annerledes enn originalen, at det ikke ødelegger originalen på noe vis.

Neste låt, Hit Me Like That Snare blir kjapt min favoritt fra RELAXER. Den har fengende rytmer, og jeg klarer ikke sitte i ro mens jeg hører på låta. Jeg ser for meg den passer særdeles godt på konsert, og bli en stor publikumsfavoritt.

Deadcrush var på første gjennomlytting en låt jeg tenkte ikke skilte seg ut på verken den ene eller andre måten, men viser seg å være en låt jeg liker bedre og bedre for hver gang jeg hører på den.

Adeline er en rolig og vakker låt som fortjener å bli hørt på igjen og igjen. Det er rett og slett bare å lukke øya og nyte.Nest siste låt på RELAXER, Last Year, er også den lengste med sine drøye seks minutter. Det er en nydelig sang som handler om kjærlighetssorg. Halvveis uti låta får vi høre den vakre stemmen til Marika Hackman.
If it's depths to your rivers, I've picked one for you / Oh, greedy with Ss but equalled by Is / If it's stones for your pockets, I've collected a few / To hold you down / To hold you down
Marika Hackman var også med på det forrige albumet til alt-J.

Siste låt på RELAXER er Pleader. Det er en låt jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om jeg liker eller ei. Deler av låta liker jeg, mens andre deler klarer ikke helt å treffe meg.

Åtte låter og 39 minutter gjør RELAXER til alt-J sitt korteste album, som likevel er alt i alt et godt album.
Det er flere av låtene som virkelig vokser på meg etter noen gjennomlyttinger. Tross et par låter, er RELAXER et album det absolutt er verdt å lytte til.