The Two Faces of Fame (1967) var Georgie Fames første album på hans nye plateselskap CBS. Tidligere hadde han hatt store hits med Get Away og Yeh, Yeh, så forventningene var store. De første singlene, Because I Love You og Try My World, slo ikke stort an, og profesjonelle låtskrivere ble hentet inn til The Ballad of Bonnie and Clyde, hvor Fame bare fikk synge (ikke spille orgel). Men låta gikk til gjengjeld til topps.

Disse låtene er blant de 46 på denne dobbelt-cd-en der vi får albumet i både mono og stereo, singler med b-sider, en ep og 7 outtakes fra 1967. The Two Faces of Fame viser Georgie Fame fra flere enn to sider. Det inneholder liveopptak og studioinnspillinger av både pop, storbandjazz og rhythm & blues, kompet av en rekke musikere.

Coverheftet er flott illustrert og har meget gode liner notes i form av to essayer. Enda bedre er det at vi får kommentarer til hver eneste låt. Et høydepunkt er Conquistador, som Fame spilte inn før Procol Harum. Men Gary Brooker og Keith Reid fra Procol hadde skrevet låta, og Procol fikk til slutt en hit med låta. Fames versjon kom altså først ut i år.