SUSTO fra Charleston i Sør-Carolina ledes av vokalist og gitarist Justin Osborne. & I'm Fine Today er deres 2. album siden debuten i 2014.

Det er blitt ei variert plate med gode tekster som tidvis er oppsiktsvekkende. Heldigvis har Hard Drugs og Gay In The South også noen av de beste melodiene, komplett med gripende vokal og flere lag med lyd, drevet av piano og elgitarsoloer. Osborne synger også glimrende på balladen Diamond's Icaro, som ellers har varme hammondorgeltoner og flotte stemninger.

Blant de andre høydepunktene er Cosmic Cowboy, hvor alvoret som preger platas tekster er erstattet av litt moro og ironi. Og jeg digger den vakre countryballaden Mystery Man og avslutningen med Jah Werx, som har et uimotståelig refreng.

Justin Osborne var for noen uker siden i Oslo for å spille akustisk. La oss håpe at han tar med bandet SUSTO neste gang. For meg er & I'm Fine Today en av årets største og mest positive overraskelser på musikkfronten. Anbefales spesielt til fans av The War On Drugs, Deadman, Israel Nash Gripka og Band of Horses. Coveret er også veldig flott.