Allerede fra det første synthriffet på Make You Believe My Love merker man at de to tvillingene prøver seg på en mer voksen musikalsk retning og at tanken er å treffe enda bredere enn familiemarkedet. Problemet med å sikte for bredt er at det blir generisk og intetsigende. Dette er 32 minutter med hvem som helst og bortkastet bruk av to meget talentfulle unge gutter. Likevel er det ingen grunn til å tro at populariteten vil avta.

Med tidligere landeplager som Elektrisk og Girls har Marcus og Martinus blitt en av landets største hitmakere, med gode låtskrivere og produsenter i ryggen. Minneverdige og fengende låter som kommer til å bli husket i flere år fremover. Her sliter Moments, for det kreves konsentrasjon for å huske noe som helst fra den, ellers suser det bare forbi som typisk bakgrunnsmusikk på nattklubb. Av høydepunkter er det Next to Me, som har en behagelig produksjon og en melodi som man husker, men teksten er ikke like lett å få fatt på. Det andre høydepunktet er den irriterende catchy Guitar. Refrenget føles litt komisk; «I’m gonna play you like a guitar» synges om igjen og om igjen, før de stjeler hooket fra Ylvis og The Fox: «Ding-ding-ding».¨
Potensialet til Marcus og Martinus bør det ikke lenger finnes noen tvil om, men låtskrivingen som finnes på Moments holder ikke mål med hva guttene tidligere har levert. Troverdigheten i fremførelsen er nesten ikke-eksisterende. Mye av den forsvant allerede på andrealbumet Together, men der hadde de i alle fall det fengende i behold. Like It Like It, som er sistesporet, er kanskje den låta som minner mest om tidligere låter. Enkelt å synge med på, men det er kanskje ikke så rart når refrenget går slik: «i like it, like it, i like it, like it». Det er helt greit, det viktigste er energien som utstråles her. Det høres faktisk ut som tvillingene like it, like it. Rappen til Silentio føles litt krampeaktig, men Marcus og Martinus får vist seg fram som de gode vokalistene de er, noe de bare tidvis har fått gjort tidligere på plata. Det gir håp for at deres neste album blir et Marcus og Martinus-album!