Cherry Red Records i London gir ut noen av de beste reutgivelsene på cd og har de siste årene også satset på bokser i lite format. Som en oppfølger til Let's Go Down And Blow Our Minds (som tok for seg 1967) gir de oss nå Looking at the Pictures in the Sky, med undertittelen "The British Psychedelic Sounds of 1968".

Slett ikke alle de 78 låtene er psykedelia. En god del er jo velprodusert pop og poprock. Men felles for dem er at de ikke er særlig kommersielle og derfor heller ikke ble hits. Likevel er det flust med kjente artister på de tre cd-ene: The Crazy World of Arthur Brown, Pretty Things, Graham Gouldman (som fikk suksess i 10cc), Marmalade, Procol Harum, Status Quo, The Move, Spencer Davis Group, Honeybus, The Smoke, Episode Six (med Ian Gillan på vokal) og Jethro Tull (debutsinglen, der de var titulert Jethro Toe).

Coverkunsten på boksen og de tre cd-coverne er lekker og tidstypisk, og vi får glimrende liner notes ved en ekspert. Han skriver grundig om hver eneste artist/låt. lllustrasjonene er flotte, men ganske små. Nå venter vi bare på en boks for 1969. Men da burde undertittelen være "The British Progressive Sounds of 1969"!