My World Of Make Believe har den selvforklarende undertittelen "Sunshine, soft & studio pop 1966-1972". De 32 låtene er av typen vakker popmusikk med flotte vokalharmonier - ofte kalt sunshine pop eller softrock. Igjen er det australske Teensville Records som har samlet en rekke perler fra 60-tallet, presentert i et fargerikt illustrert coverhefte der alle låtene har fått korte, informative liner notes.

Det er ikke mange av artistene her som er veldig kjent, med unntak av The Tokens og David Gates (som startet bandet Bread). En god del låter er hentet fra obskure singlers a-sider og b-sider. Det ville ha kostet mange penger å kjøpe disse platene fysisk. Kvaliteten er jevnt over høy, og det meste er fengende.

Blant høydepunktene er The Joyride med The Land of Rypap Papyr, som har et sofistikert lydbilde med bl.a. bassmunnspill (noe vi kjenner fra Pet Sounds med Beach Boys). Fairchilds burde ha fått en stor hit med den uimotståelige (I Couldn't Think About Livin' Without You) Thinkin' 'Bout Me. Og noen kjenner nok den sukkersøte Don't Go Out Into The Rain (You're Gonna Melt) med David Garrick eller The Swinging Blue Jeans. Her kommer en enda bedre versjon med The Seagulls.

Ellers digger jeg I Can't Get Nowhere With You med Kris Jensen og Time For Anything med The New Establishment, der medlemmene talte Sandy Salisbury, som hadde vært med i de geniale solskinnspopgruppene The Millennium og Sagittarius.

Det er altså mye å glede seg over blant de 32 låtene fra hovedsakelig 1967-70, som var gullårene innen solskinnspopen. My World Of Make Believe anbefales også fans av 60-tallspop generelt.