De 32 låtene på cd-en Lookin' For Boys har en selvforklarende undertittel: "Girl pop & girl group gems in stereo 1962-1967". Dette er uskyldsrein popmusikk på sitt beste, framført av både kjente og mindre kjente artister. Alle er jenter, i stil med Phil Spector-gruppene The Ronettes og The Crystals, eller med The Shangri-Las og The Angels, hvis kjempehit My Boyfriend's Back utvilsomt har influert introen til albumets åpningslåt Lookin' For Boys med The Pin-Ups.

To av låtene var store hits, men serveres her i alternative versjoner: På It's My Party er Lesley Gores vokal ikke "double-tracked" (altså ikke kopiert og lagt på dobbelt). Og The Exciters gjør en saktere og mer stemningsfull av Tell Him. Verken disse eller fire andre låter er utgitt før.

De andre kjente artistene her er The Dixie Cups, Bessie Banks, Anita Bryant og Donna Lynn. Men i stedet for deres hits, får vi glimrende poplåter i samme stil. Diane Christian er et ukjent navn, men hvis man leser coverheftets velskrevne liner notes, finner man ut at hun synger på hele seks sanger, både under gruppenavn og eget navn. Blant dem er min personlige favoritt her: I Want You To Be My Boyfriend (som tross lydbildet IKKE er produsert av Spector). Jeg digger også Debra Swishers herlige versjon av Beach Boys-låta You're So Good To Me.

Som vanlig med australske Teensville Records' plater er coveret fargerikt og bildene tidstypiske. Dette er ikke musikk med dype tekster og avanserte arrangementer, men enkel og sjarmerende pop med et smittende humør.