Yachts fra Liverpool ble dannet samtidig med pønken, men var mer pop enn rock. Deres fengende låter var krydret av farfisaorgelet til låtskriver Henry Priestman, som siden fikk suksess med It's Immaterial og The Christians.

Bandet ble dannet av fem kunststudenter og platedebuterte i 1977 med den sprudlende singlen som har gitt navn til denne samleplata, Suffice To Say. Undertittelen forteller oss at vi får deres samlede verker: to album og en rekke singler fram til oppløsningen i 1981.

Debutalbumet Yachts fra 1979 solgte lite i UK, men såpass mye i USA at det nådde Topp 200. Da de fikk beskjed om at deres platelabel Radar Records skulle nedlegges, valgte de å kalle oppfølgeren Yachts Without Radar (1980). Disk 3 i denne lille cd-boksen heter "Singles & Rarities" og har 19 kutt.

Yachts fikk ingen hits, tross mange gode, kommersielle singler. Men gruppa fortjener å bli husket, og det er faktisk ikke en eneste dårlig sang blant de 43 kuttene på Suffice To Say - The Complete Yachts Collection. Coverheftet har velskrevne liner notes og er fargerikt illustrert med faksimiler av singlecovere, bilder, plakater og memorabilia fra Henry Priestmans egen samling.