The Action fikk ingen hits, men ga ut 7 glimrende singler på Parlophone/EMI, produsert av selveste George Martin. De fikk heller ikke utgitt noe album i sin levetid (1964-68), men i ettertid har det planlagte albumet med 1968-innspillinger, Rolled Gold, kommet ut. Bandet spilte en blanding av soul og rock som modsen digget, og de var et populært liveband. Aller best var de når de covret obskure, amerikanske pop- og soul-låter, som Shadows and Reflections, I'll Keep Holding On og Since I Lost My Baby. Stilmessig lignet de litt på engelske Small Faces og The Who.

De 86 låtene i boksen Shadows and Reflections - The Complete Recordings 1964-1968 utgjør alt som er utgitt med The Action samt 26 tidligere uutgitte låter. Vi får blant annet både stereo- og monoutgavene av singlene, liveopptak fra BBC, alternative versjoner, demoer og de såkalte Edsel-miksene som ble gjort da samleplata fra 1980 kom på cd i 1990. Til 1980-samlingen var det Paul Weller fra The Jam som skrev liner notes. Han var fan av modsband og kjente godt til The Action - noe ikke mange gjorde da.

Coverheftet på 50 sider er spekket med bilder, memorabilia, plakater og singlelabeler. Vi får grundige liner notes der nesten alle medlemmene er sitert. Noen av dem dannet rockebandet Mighty Baby etter The Action. Alan "Bam" King fikk på 70-tallet suksess med Ace. Heftet har også en detaljert artikkel om bandets innspillinger i studio. Shadows and Reflections - The Complete Recordings 1964-1968 er en meget bra utgivelse fra Grapefruit/Cherry Red Records.