The Hollies er et av de største bandene fra 60-tallet, og de spiller fortsatt. De tre ledende medlemmene - Graham Nash (rytmegitar), Tony Hicks (sologitar) og Allan Clarke (vokal) - skrev halvparten av deres hits og en god del b-sider og albumkutt (tidvis under psevdonymet Ransford).

Cd-en Wishyouawish: The Hollies' Compositions by Others, 1965-1968 har en selvforklarende tittel. Vi får 30 låter med 29 artister - det er nemlig to med The Everly Brothers, som spilte inn et helt album i 1966 med hele ni Hollies-låter. Andre kjente artister er Keith, Dana Gillespie, The Buckinghams, Episode Six (med Ian Gillan!), The Electric Prunes og The Searchers, som fikk en liten hit med Have You Ever Loved Somebody i 1966.To av gruppene er danske: Matadorerne og Teenmakers, som gjør en strålende versjon av Lullaby To Tim - heldigvis uten de psykedeliske effektene fra originalen. Jeg digger også den freske versjonen til Kris Jensen av I Can't Get Nowhere With You, som Hollies aldri spilte inn. Det samme gjelder Coming From The Ground med svenske The Lee Kings, som fikk Clarke og Nash til å kore på låta.

Wishyouawish: The Hollies' Compositions by Others, 1965-1968 avsluttes med en portugisiskspråklig versjon av Stop Stop Stop med den brasilianske duoen Deny e Dino. Eksotisk!

Coverheftet er illustrert med mange bilder og faksimiler av platecovere og labeler, og hver låt blir presentert grundig i velskrevne liner notes.