Las Vegasbandet Imagine Dragons opplever for tiden voldsom suksess med sitt debutalbum Night Visions og låter som Radioactive. Bandet, som nesten er for Norgesvenner å regne, spilte fredag ettermiddag en konsert som til tross for sitt tidlige tidspunkt uten problemer kunne vært en headlinergig. Det var stappfullt foran Kongescenen lenge før bandet kom på, og stemningen sto i taket da gutta entret scenen og satte i gang kalaset.

Med sin lettbeinte powerpop og en scene full av trommer som bandmedlemmene denger løs på gjennom store deler av konserten, var det hele en safe - men også meget engasjerende - konsert, og det bandet mangler i musikalske krumspring tar de igjen i fullt monn med energi og publikumskontakt. Vokalist Dan Reynolds danser rundt med bokser-moves og er "frontmann deluxe", og til tross for at det lett kunne blitt småkleint funker det til tusen i solsteiken.

picture

Til tross for at Imagine Dragons kun har gitt ut ett album og diverse EPer var det ikke få hits vi fikk høre fra Kongescenen denne ettermiddagen, og allsangen bruste over området under låter som Amsterdam, Demons og It's Time. Når bandet da i tillegg kunne pøse på med triumflåter som On Top Of The World og skrøt uhemmet av Norge mellom låtene var det ikke mange som ikke trivdes foran scenen.

Som det store finalenummeret fikk vi monsterhiten Radioactive; en ren maktdemonstrasjon i publikumstekke på en konsert som for mange ble et av festivalens store høydepunkt enten man var fan fra før eller ikke.