Team Me har i motsetning til mange by:Larm-artister lang fartstid i musikknorge, sin unge alder til tross. Med ett album, og fler EP-er og singler under beltet har Elverumsingene nok materiale til å fylle store headline-konserter, men torsdag kveld var det en eksklusiv halvtime med for det neste nytt materiale vi fikk servert på intime Mono.

Allerede en halv time før konserten var køen meterlang utenfor og mange fikk rett og slett ikke plass på den lille klubben, men de som var så heldige å komme seg innenfor fikk en liten smakebit på hva man kan forvente av gjengens kommende album. Selv om bandet knapt fikk plass på scenen, og publikum knapt fikk plass i lokalet, var det en svært så jovial stund vi fikk oppleve på Mono denne kvelden. Med nye låter som All Time High og singelen F Is For Faker, samt gode gamle hits som Show Me og With My Hands Covering Both Of My Eyes I Am Too Scared To Have A Look At You Now, ble det god stemning i den lille klubben, bransjepublikummet til tross.

picture

Bandet selv så ut til å ha det svært så gøy på scenen, og et par av dem fikk seg også en liten tur ut på gulvet for å hilse på publikum! For et band som Team Me vil aldri en halvtime være langt nok for en konsert, og for publikum var det et frustrerende kort sett vi fikk oppleve, men som en liten smaksprøve på musikken fra den kommende skiva var det helt perfekt. Velkommen tilbake Team Me, vi gleder oss til å høre mer!