Lørdag ettmiddag var det klart for ex-Gluecifer-gitarist Capt’n Poons nye hjertebarn: ”Bloodlights”.
På de andre instrumentene har han fått med seg tre relativt ukjente rockere. Det var vel i underkant av 1000 folk som hadde kommet for å sjekke ut hva dette var for noe.

Musikken er ikke så grusomt forskjellig fra nevnte Gluecifer, men det er mer øs og mer melodibasert. Ikke originalt, men med et lite særpreg i en allerede overfylt sjanger. Alle i bandet spilte greit, til tross for noe teknisk kludder med lyden. Capt’n Poon måtte fikse noe greier mellom et par låter og da faller naturlig nok ansvaret med å underholde publikum på resten av bandet. Ganske lett å se at de ikke har noe særlig fartstid med dette fra tidligere, men det er jo sånn som kommer etter hvert. I går var det dessverre litt kjedelig.

Konserten bar egentlig preg av at Bloodlights er et nyoppstarta band med potensiale, men som ikke er helt der oppe ennå. Mange av låtene var ganske kule, men de forsvinner ganske kjapt ut av hodet igjen. Deres mest kjente låt ”One Eye Open” og en cover av The Damneds ”New Rose” var høydepunkter i et greit, men ikke overbevisende sett.
Uansett var det tøffere enn jeg hadde forventet, så her er det bare å fortsette.

7/10

(Bilde fra konserten var dessverre ikke mulig å oppdrive)