Ronny Pøbel dukket plutselig opp i det norsk punk-miljøet (som artist) for noen måneder siden. Tekstene handler om skikkelige punk-temaer som at det er digg å drekke og at alt og alle stort sett bare er noe dritt. I programmet stod det at konserten skulle begynne kl 01:00, så jeg rusha bort på Hausmania og rakk akkurat fram til det jeg trodde skulle være konsertstart.
Nå viste det seg imidlertid at Hausmania ikke er så jævla nøye på dette her med tid og greier, så etter en drøy times venting kom da endelig bandet på scenen. Mulig det var bandet som ikke følte seg drita nok før litt over klokka 2, mulig at det er sånn man må gjøre når man spiller i punkband, ikke veit jeg. Jeg veit bare at det er dritkjedelig å stå å vente.

Anyway; de kom da i gang til slutt og for å være en gjeng drita punkere som spiller i et stort betongrom, så syns jeg faktisk det låt overraskende bra.
Siden Ronny & co kun har èn skive bak seg blei det jo mange låter herfra, men også ikke mindre enn fire nye. Fikk ikke med meg navnet på alle sammen, men ”Angrip Oslo” (Tror jeg det var) festet seg ihvhertfall som en fet låt. Det samme går jo for låtene ”Brutal mot dritt” og ”Mandag” fra debutskiva Føkk døkk.
Bandet spilte som sagt tight nok og Ronny leverer varene med sinne og aggresjon. Han har verken bra eller fin sangstemme, men det gjør bare showet enda mer ekte.
Scenen og lokalet stod i herlig overenstemmelse med uttrykket bandet ga fra seg denne kvelden. Masse frustrasjon som skal ut, men på en ”sing-along” kul melodisk måte.
Det var det mest engasjerte publikummet jeg har opplevd sålangt på Bylarm, uten at det egentlig sier så mye.

Til tross for forsinkelse og drøyt alkoinntak på de innvolverte blei det en ganske så fet konsert. Det låter både ekte, energisk og upolert og med tøffe låter på reportoaret er dette vel vært en titt ved neste anledning.

8/10