Howl dukket for alvor frem i media nå rett før By:larm. Mye radiospilling har tydeligvis gjort nytta si for da bandet entret scenen på fabrikken i går kveld var det så å si stappfullt. Og når fabrikken er et agnske romslig lokale med plass til flere hundre folk sier det seg selv at det var høy stemning.

Overraskende nok spilte de begge kjente låtene sine veldig tidlig i settet, nemlig ”Repeater” og ”Nineteenseventyfive”. Her må jeg ærlig innrømme at jeg trodde de hadde blåst mesteparten av kruttet sitt, men der tok jeg heldigvis feil.
De serverte flere låter av høy kvalitet og hadde publikum på sin side. En utrolig energisk Simen Lund på vokal gjorde sitt for at konkserten opprettholdt det trøkket de hadde starta med. Resten av bandet virket ikke så interresert i å underholde, så Simen blei det naturlige blikkfanget konserten igjennom.
Lyden var helt ok, ekstremt høyt, men helt ok. Tøff vokal, høy rytme og litt lite gitar var inntrykket jeg satt igjen med.

Det tok aldri helt av, men opprettholdt et høyt nivå hele konserten. All honør til vokalisten som gjorde at konserten fikk det show-preget den trengte.
Etter publikums respons å dømme blir det nok like fullt på neste konsert også.

7/10