All Time Low er et av mange punkpop-band som har dukket opp fra Statene picture
de siste årene, og har til felles med de andre at de har melodisk og nesten irriterende fengende musikk med innlagt allsangfaktor. De slår voldsomt godt an i riktig aldersgruppe og blir slaktet av kritikere. All Time Low ble startet i 2003 og har jobbet seg oppover i musikkverdenen, og tirsdag ettermiddag spilte de på hovedscenen på Hovefestivalen. I forkant av konserten hadde det samlet seg en enorm mengde jenter ved barrierene og jubelen som møtte bandet da de kom på scenen så nesten ut til å overraske guttene som kontant satte i gang med sprett-punken sin. Guttene kan å underholde, og i en time hoppet de rundt på scenen, gjorde stunts med gitarene, og flørtet fletta av jentene foran scenen.

Og akkurat her ligger det største problemet; for at gutta kan å spille live er det ikke noe tvil om. At musikken er fengende er det heller ikke tvil om, men hovedfokuset med konserten var i så altfor liten grad nettopp musikken. Store deler av showet gikk med på å flørte og tulle med publikum, innsamling av BH’er som ble hengt som trofeer på mikrofonstativene, og altfor unge jenter som flashet kroppsdeler til guttene fra de første radene.

picture

Det er grenser for hvor mange ganger man kan høre artister på scena begeistret rope “BOOBIES!” og peke ut i publikum og rose utseendet på jentas fordeler, samt oppfordre tenåringsjenter til å bli med på orgier etter konserten før man bare gir opp og setter kryss ved siden av bandnavnet i programmet. Hadde de faktisk fokusert på spillinga på scena heller enn klein sexprat og pupper, hadde de vært mer troverdige med en gang. For når hits som Damned If I Do Ya (Damned If I Don't), Weightless og den nye singelen I Feel Like Dancin’ blir fremført blir det stemning med en gang. Hadde de holdt seg til dette kunne konserten vært riktig underholdende.
Klovner, ja. Morsomt, nei.
All Time Low Offisiell Side