Seksmannsbandet fra Sandvika har i løpet av de siste årene turnert i Norge, Europa og Japan, samt blitt en kvintett. Vi ble først kjent med gjengen da de vant ukas Urørt i 2012 og deres debutalbum Home Before The Dark som gjorde stor suksess i inn- og utland. Nå er er Kid Astray klare med ny musikk. 

Fall To My Knees var i utgangspunktet en demo som vokalist og produsent Benjamin Giørtz mekket på sommeren 2015. Dette er låta de definitiv har brukt lengst tid på.

- Vi puslet og proddet på låta hele sommeren og høsten, og så ble det jammen en ganske intens mixrunde i tillegg, så vi er veldig stolte over å endelig gi den ut, forteller Håkon Sageng Carling og Jakob Bechmann.


Låta har vært gjennom utallige versjoner før de kom til et uttrykk de var tilfreds med. Dessuten sluttet et medlem sommeren 2012.

- Det satte en stopper for arbeidet i en periode. Sånn ellers har tiden gått med til finpuss.


Med sitt catchy og unorske lydbilde har Kid Astray lenge vært et spennende band. De har hatt fem singler listet på P3, bygget opp en solid fanskare og kan vise til flere millioner streams på Spotify. Den nye singelen er på mange måter Kid Astray i sin pureste form. De har tidligere jobbet med flere produsenter, men denne gangen er Benjamin alene bak spakene. Førstehåndsberetning, der altså.

- Vi har vært opptatt av å prøve å pushe uttrykket i en ny retning, med nye elementer og ting vi kicker på.
Releaseparty i kveld og singelslipp i morgen. Vi gleder oss!