Det er spennende å skulle se Pumba spille. Han er større enn de fleste andre by:larm-artistene, og har derfor enda mer å tape på å gjøre en dårlig konsert. Som om ikke det var nok skal han i tillegg spille klokka 00:00 en lørdagskveld på P3-scenen. Heldigvis hadde Pumba mer enn nok på lur.

Pumba viser med en gang at han takler dette. Mine tidligere klager på Pumba har vært at han synger for mye, når han egentlig er en steinbra rapper. Det virker som han vet det selv, og livesettet hans er mye bedre enn hva studioalbumet er. Han er ikke forsiktig, han er ikke redd for å fremmedgjøre publikum. Han vet at de som har kommet for å se ham vil ha en vaskeekte hip hop-konsert, og da er det en selvfølge at han har med seg backup. Crewet i bakgrunnen var forventet, men når han i tillegg har med folk som Kaveh, Arshad Maimouni, Mae og Chirag beviser Pumba at han virkelig har vært i gamet lenge. Han vet hvordan disse konsertene skal være.

Heldigvis støtter ikke Pumba seg på gjesteartistene sine, han klarer fint å stå på egne ben. Han imponerer hele veien, og det blir lett en av de beste konsertene på by:larm. Pumba er både scenemessig og teknisk flink, og sørger for at publikum får en særdeles flott opplevelse.