Flatbush Zombies er Meechy Darko, Zombie Juice og Erick Arc Elliot. De er en av de fremste gruppene i «Beast Coast»-bevegelsen, østkystens eksperimentelle undergrunnsbevegelse, og sammen med The Underachievers, bestående av AK og Issa Gold, barndomsvenner fra Flatbush i Brooklyn, står de for en av de beste konsertene i Oslo på lenge.

The Underachievers får æren av å åpne det som skal vise seg å bli en særdeles gøy kveld. De sparer ikke på noe som helst, og helt fra starten av er det hopping og skriking. Det tar ikke lang tid før antydninger til moshpits starter, og de blir bare heftigere utover kvelden. Både The Underachievers og Flatbush Zombies har en helt spesiell stil man ikke finner hos noen andre New York-rappere, en stil som er raffinert ved et usannsynlig høyt forbruk av psykedeliske stoffer. Dette er ikke weed-rap, men ikke bare LSD-rap heller, det er en den perfekte anti-autoritære blandingen av rap og rus.

Når The Underachievers tar seg en pause og Flatbush Zombies går på blir det skrudd opp til det ekstreme. Energien koker over, og moshpitsa blir enda mer ekstreme. Dette er ikke en reinspikka, hodenikkende hip hop-konsert. Dette er mer punk enn punk selv har vært siden 70/80-tallet. Flatbush Zombies virker like gira som publikum gjør, og det tar ikke lang tid før alle i gruppa har stagediva. Som om ikke det var nok er Flatbush i tillegg usedvanlig flinke rappere. Musikken er rå og skitten, akkurat som stemningen. I tillegg har Juice en av de beste stemmene hip hop har hørt på mange år.

Helt til slutt spiller The Underachievers og Flatbush Zombies et set sammen. De fortsetter i samme sporet, og selv om deler av publikum forlater lokalet før de rekker å komme seg på er det ingenting å utsette på innsatsen til de som har blitt igjen. Alt går på skinner. Dette er et samarbeid mellom artist og publikum, og resultatet blir en utrolig opplevelse.