Nordirske SOAK (hvis egentlige navn er Bridie Monds-Watson) har blitt slått stort opp som et av fremtidens lysende navn, blant annet hos BBC som nominerte henne til BBC Sound of 2015. Kledd i helsort, med en unnselig væremåte og to like unnselige medartister på scenen fikk hun en hard jobb med å vinne over publikum på Pstereo fredag ettermiddag.

Sola steiket over Marinen i Trondheim og de få som hadde ruslet over mot Kanonscenen etter Team Me var svært lite opptatt av hva som faktisk skjedde PÅ scenen. De som stilte seg opp foran scenen – og ikke brukte tiden på å snakke med hverandre heller enn å lytte – fikk med seg en fin konsert av en svært så stillferdig artist. Dessverre ble låter som B a noBody og Hailstones Don't Hurt totalt borte i lyden fra de fremmøtte, og konserten forsvant i mylderet.

Soak er en flott og spennende artist, men hun krever et helt annet publikum og en helt annen setting enn den hun fikk i Trondheim denne fredagen, og så får man håpe at hun kommer tilbake for intime klubbkonserter en annen gang – da blir nok hele opplevelsen en helt annen.