For andre gang på syv måneder lagde The Wombats fest på Rockefeller søndag.

Med det har årets Glitterbug fått godgjort seg litt, for forrige gang The Wombats sto på scenen i Oslo var ikke albumet ute enda.

Med det er Give Me A Try, Moving to New York og The English Summer kommet inn i kjernefansens vokabular for lengst, og sammen med vårens singel Your Body Is A Weapon var det solid allsang til The Wombats' ferskvareavdeling fra Rockefeller-scenen søndag.

Som vanlig var det solid energi på scenen fra den viltre trioen, med Elverum-bassisten Tord Øverland Knutsen som den mest aktive av dem. Og det ble en solid 75 minutters arbeidsøkt for trioen som til tross for hissige vifter på scenen var våte av svette før konserten var nådd 15-minuttersmerket.

Med det ble det en energisk og overbevisende forestilling fra våre engelsk-norske helter også denne gangen, komplett med samtlige Wombats-favoritter som 1996, Techno Fan, Tokyo (Vampires And Wolves) og kveldens heftigste; Let's Dance To Joy Division.

De har det med å bruke 3-4 år på albumene sine, The Wombats. Men la oss likevel håpe at Matthew Murphy, Dan Haggis og Tord Øverland Knudsen finner veien til Norge igjen i god tid før neste slipp.

Foto: Johannes Andersen