Britiske Blossoms har tatt turen til Tønsberg fra Stockport, og spilte på Slottsfjell torsdag ettermiddag. Solen hadde begynt å skinne på Slottsfjellet, men likevel vare det ikke store folkemengdene som hadde tatt turen opp trappene for å få med seg Tom Ogden & co. En liten klynge med fans sto foran scenen, og en del publikummere lå spredt rundt om på gress og klipper og solte seg, mens bandet spilte trofaste videre.

Bandet, som endte opp på fjerdeplass over BBCs Sound of 2016, har blitt svært hypet opp i hjemlandet, men her til lands er de enn så lenge et noe mer uskrevet blad. Med et bedagelig uttrykk på scenen, og chill indie, passet gutta godt inn på toppen av fjellet, men låter som Across The Moor og Blows hadde nok fortjent et noe større publikum enn det de klarte å samle inn i konkurranse med andre navn på plakaten denne ettermiddagen.

picture

Foto: Alyssa Nilsen



Derfor ble det hele en noe slapp seanse, med et publikum som koste seg, men ikke rettet nevneverdig oppmerksomhet mot scenen, og et band som - til tross for stor selvtillit - til slutt ga litt opp å få kontakt med de som hadde møtt opp. Bedre lykke neste gang.