Foto: Per-Otto Oppi Christiansen


I går besøkte Drake Telenor Arena på sin The Boy Meets the World turne.
Et beskjedent publikum hadde møtt opp for å se canaderen.
Etter en myriade med hype DJ's og oppvarmere så går 6 guden på scenen, rettere sagt han åpenbarer seg på scenen.
Det første som må sies om denne opplevelsen er at sceneshowet var spektakulert. Hvite kuler stiger opp til taket med et drønn fra en tung bass og Drake kommer ut på scenen, røde lys blender publikum og Trophies er første låt ut.

Energinivået til Drake er skyhøyt. Han gjør det klart at dette er en av de største og mest energiske publikum han har spilt for. For jeg løy istad, publikum var ikke veldig beskjedent, stemningen var gjennom taket og drøye 18 000 hadde møtt opp på Telenor Arena.
Publikum er mer enn varme i trøya når Headlines kommer på og Drake vet å holde momentumet oppe ved å følge opp med låtene: 9 og Feel No Ways.
 photo The Drake 2_zpseymue3dz.jpg

Kun en trommeslager og en DJ er med Drake på scenen ved unntak av dansere utover i showet, men Drake er en publikumsfrier av rang, og det var mange gifteklare i salen søndag kveld. Halveis ut i showet forsvinner Drake i gulvet og en enslig rosa sfære daler sakte ned fra taket før Drake er og se på scenen igjen. Hotline Bling kommer på til rungende jubel.
Gjennom konserten er Drake påpasselig med å minne alle som har møtt opp hvor glad han er i showet og publikum. Av friergaver inkluderer: Bursdagsang, vandring gjennom publikum opp på et sentralt podium midt i arenaen, samt kapring av en publikumers telefon for å FaceTime med hennes venninne på scenen.
Av musikalske høydepunkter er Controlla og Pop Style. Hvor sistnevnte resulterer i massive mosh pits, etter oppmuntring fra mannen selv.

Som siste akt av en konsert som ikke kan sies å være annet enn en forestilling og en fest blir Drake borte igjen og hans fravær blir erstattet av en gigantisk sfære midt i arenaen, en sfære som pulserer av lys. Energy fra en av Drakes sterkeste album viser at det fortsatt er piff igjen i arenaen, siste låt ut er Legend og Drake er tydelig fornøyd med kvelden, og det er publikum og.

Med unntak av litt mye diskant til tider og en litt for kort fremføring av Jumpman var dette en konsert som viste hvorfor Drake er stjernen han er.

Love the Drake.