18 år gamle Benjamin Schandy fra Øvre Eiker har valgt artistnavnet Jimi Somewhere. Hans spennende blanding av urban, indiepop og hiphop kom nok som et sjokk på flere av de ca 40 frammøtte lørdag kveld. Han hadde tidligere hatt to andre by:Larm-konserter, og før det igjen varmet opp for Sondre Lerche, som var blitt imponert over hans Bergen-konsert. På SoundCloud finner vi hans 6-spors album MEMORIA.

Det er vanskelig å sette Jimi Somewhere i bås, men han står for noe veldig spennende og forfriskende utradisjonelt. På scenen beveger han seg hele tida og danser keitete på en sjarmerende måte. Flink til å få med seg publikum er han også. Stemmen og engelskuttalen hans er for øvrig spesiell. Han var kompet av sin produsent Milo Orchis, som stort sett trykte på knapper på en datamaskin, men som spilte akustisk gitar på den fine balladen August.

Ellers var musikken melankolsk og dansbar, med mye beats og samplinger, og rapping på låter som Escape. Jeg likte også godt The Beach, som endte i lyden av bølger. Hele 8 låter rakk Jimi Somewhere på sine tilmålte 30 minutter. Han er et stort talent som vi helt klart vil få høre mer fra. Hans neste konsert er som oppvarmer for Sondre Lerche på Kongsberg 10. mars.