Graham Bonnet fra Skegness i England hadde sin første hit allerede i 1968: Only One Woman med duoen The Marbles. Den popballaden synger han dessverre ikke live. Men så var det da også Graham Bonnet Band som spilte i Oslo, med fokus på hans lange karriere i hardrocken. Mest kjent er han for å ha sunget på Rainbow-albumet Down To Earth (1979) og for å ha startet bandet Alcatrazz, der bl.a. Steve Vai, Yngwie Malmsteen og Clive Burr har vært medlem.

Med seg på scenen hadde 69-åringen en gitarist som kan alle metal-klisjeene, en kvinnelig bassist og Alcatrazz-keyboardist Jimmy Waldo. Stemmen er overraskende bra, alderen tatt i betraktning. Det store problemet var lyden. Den første timen var det veldig høyt, og de fem første låtene forsvant i en grøt av skjærende gitar- og keyboards-toner som nesten overdøvet vokalen. Dette gikk ut over noen av Bonnets mest kjente låter, som Rainbow-hiten All Night Long, hans eneste solohit Night Games (1981) og Alcatrazz' God Bless Video.

Bonnet pratet fort og mye mellom låtene, og stemningen var høy blant de under 100 publikummerne. Han sang også fra bandets 2016-album The Book og låter han har innspilt med Michael Schenker Group og Impelleteri. Den siste halvtimen av konserten bedret lyden seg, og vi kunne nyte høydepunkter som Rider og Rainbow-hiten Since You Been Gone, der allsangen var stor. Også ekstranumrene lød bra: Eyes Of The World og Lost In Hollywood, som er erketypiske Rainbow-låter.

Folk virket fornøyde etter halvannen time med melodiøs hardrock uten det store særpreget. Men god lyd kunne gjort konserten til en enda bedre opplevelse.