Foto: Marius DaleFredagskvelden var det Raga Rockers som fikk æren av å avslutte. De starta sin konsert med Ingen adgang, og fortsatte med Full tank. Det er god stemning, og skikkelig trøkk helt fra start.

Også på denne konserten blir lyden bedre etter et par låter, og på Rundt og rundt sitter lyden som den skal. Michael Krohn vet hva han gjør, og gode gamle låter som Smykke og Gå med våpen slår godt an.

Vi får servert et variert utvalg låter, selv om det ikke er noen fra de to siste albumene, denne kvelden. Deriblant Det skjulte kamera og Doktor Doktor. Publikum er fornøyde og synger med, og alt er sånn det skal være når Raga Rockers står på scenen.

Michael Krohn følger med på klokka underveis, og kan fortelle oss at «Jeg prater ikke så mye mellom låtene fordi vi har en haug av låter vi skal komme gjennom». Videre får vi høre blant annet Sjakk matt, Ole og Ali og Når knokler blir til gele, før vi får publikumsfavorittene Hun er fri og Noen å hate.

Raga Rockers avslutter kvelden med Slakt, og når de går av scenen og publikum står og roper på mer, kan man trygt si at konserten har vært en suksess.