Foto: Ole-Kristian SolbergDu vet noe stort er i ferd med å skje når klokka bikker 16.30 på en onsdags ettermiddag, og Kastellscenen er fylt til randen. Artisten som er i ferd med å gå ut foran publikum ble flyttet til en større scene i siste sekund, og man skulle nesten tro at nok en oppgradering hadde vært passende. Pop-talentet Sigrid har allerede rukket å gjøre seg bemerket både innlands og utenlands, men Tønsbergs publikummet viste hvordan de skulle gjøre et inntrykk.

Fra start til slutt, leverer Sigrid en energisk konsert med masse god popmusikk. Publikum nyter hvert eneste sekund, og de er ikke beskjedne med rosen, da de hyler med nær orgasmisk glede hver gang en sang tar slutt og en ny begynner. Det hele tar av når noen kjente noter til ålesundsjenta sin hitlåt "Don't Kill My Vibe" kommer på høyttaleren.

De få som ikke var deltagende i resten av konserten reiser seg og begynner å svinge til musikken. De mest energiske foran i folkehavet presser seg enda et hakk nærmere scenen, og hyller i ekstatisk harmoni.

Det populære stjerneskuddet har kanskje kun et par år under beltet, men konserten hun leverte på Slottsfjell viser at det bor noe stort inni henne. Det var en begivenhet man kan snakke lenge om, og det bemerket seg som et tidlig høydepunkt for årets festival. Man skal heller ikke se bort i fra at neste gang Sigrid inntar en scene på fjellet så blir det senere på dagen, og den største scenen de har å by på.