Foto: Per-Otto Oppi ChristiansenDet er mange som har møtt opp for å se Hjerteslag, og de blir møtt med jubel når de kommer på scenen. Forrige gang jeg så dem live, var de litt forsiktige i starten. Denne gangen virker bandet trygge fra start, og det er full energi både på scenen og blant publikum umiddelbart.

Hjerteslag kjører i gang med Sammen alene, og lyden sitter som støpt fra start. Når vokalist Robert Eidevik sier at «Dessverre sluttet det å regne» er jeg jammen ikke helt sikker på om han mener det, men tror uansett de fleste synes det er godt med en pause i regnet. Publikum kan tekstene og synger med, og stemninga er virkelig god.

Starten på Ikkje tenk på det er helt knall, og bandet får virkelig vist hvorfor de er et av de beste rockebandene i Norge for tiden.

Sang til Sonja har blitt låta «alle» kan, og når Hjerteslag setter i gang med den beveger store deler av publikum seg med og danser. Når Eidevik så spør om de skal spille en låt til, er det et overflødig spørsmål som blir møtt med et ganske så unisont "JAAAA!!!"

Hjerteslag avslutter med Kong Oscars Gate, som tydelig er en stor favoritt blant publikum. Robert Eidevik kaster seg ut blant publikum på slutten av låta, og blir båret rundt mens han avslutter med refrenget en siste gang.

Det eneste som trekker ned på denne konserten, er at det ble litt like låter denne kvelden. Hjerteslag har et større spekter å spille på, og kunne gjerne hatt et mer variert utvalg. Likevel er det alt i alt en god konsert, som utvilsomt fikk fram festivalstemningen slik den skal være. Hjerteslag er et band vi kan glede oss til å se og høre mer fra.