Foto: Maja Brenna, ØyafestivalenSeksmannsbandet Blood Forest Family fra Tromsø er et ungt band, og slapp både sin første singel og sin første EP tidligere i år. Noen gjennomlyttinger på Spotify har gitt et lovende inntrykk, men konserten på Biblioteket imponerte dessverre ikke like mye.

Vokalist Elina Waage Mikalsen er meget karismatisk, og har mye energi der hun beveger seg rundt på den lille scenen. De første tre låtene er blant annet Walk og Run, som begge er med på EPen. Bandet er dyktige, og det er god lyd, men vokalen blir noe utydelig og jeg sliter med å høre teksten. Det bedrer seg på Other Worlds, som kommer som singel i løpet av den neste måneden.

Siste låt er Skárfvággi. Tittelen til låta kommer rett og slett fra at gitarist Håvard Olsen fikk idéen til låta da han var i familiehuset i Skárfvággi. På låta deltar også gitarist Sindre Ramberg med vokal. Dessverre opplever jeg at vokalen blir uklar også på denne låta.

Det var et relativt godt oppmøte, til å være en så liten scene, og flere i publikum bevegde seg med til musikken. Når bandet var ferdige med sine fem låter ble de møtt med både jubel og applaus fra flere av de oppmøtte.

Innsatsen var det ikke noe å si på, men det trekker ned at lyden ikke satt helt. Blood Forest Family har absolutt potensiale, men jeg var dessverre ikke helt overbevist da jeg forlot stedet.