Mumford & Sons har blitt et av verdens største band med flere hundre millioner avspillinger på Spotify, og har en god del store hits med seg i bagasjen når de legger ut på turneen som de har valgt å kalle «Delta», samme navn som deres nyeste album. Søndag kveld var det duket for konsert i Oslos storstue - Oslo spektrum.

Spektrum var stappet for folk og konserten starter med noen av de største låtene «The cave», «Little lion man» og «Guiding light». Lyden er god, og lys-effektene jobber pent sammen med låtene. Bandet har valgt en løsning der scenen er i midten av arenaen, så alle fikk med seg hele bandet, og dette var med på å skape en god atmosfære i spektrum og allsang. En god ide med andre ord!Når Mumford & Sons kom til Spektrum, var dette en av de siste konsertene bandet har igjen av turneen, men man merker ikke dette på bandet. De leverer til de grader, og er gode på å få publikumet engasjert i låtene som spilles, og bandets vokalist Marcus Mumford tar seg en runde i spektrum blant publikum og skaper enda mer allsang.

På slutten spilles hitten «I Will Wait» sammen med konfetti som regner over publikum. En perfekt avslutning på en veldig god konsert.

For å oppsummere var det var valget av låtene gode, og vekslingen mellom allsang, og rolige låter der publikum ble bedt om å være stille en god miks. Scene-løsningen og effekter fungerte også veldig bra sammen. Lyden var også god under hele konserten. Karakteren blir derfor 8 av 10.

Med andre ord; får du muligheten til å se Mumford & Sons live, er det en sjanse du ikke vil gå glipp av!